Μενού
francesco giorgi-eva-kaili
Εύα Καϊλή, Φραντσέσκο Τζόρτζι | NDP
  • Α-
  • Α+

Για τη σχέση που διατηρούν οι Εύα Καϊλή και Φραντσέσκο Τζόρτζι, κατηγορούμενοι για το σκάνδαλο διαφθοράς του Qatar Gate, μίλησε ο συνήγορος της Ευρωβουλευτού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Όπως εξήγησε ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή «Super Katerina» του Alpha, Καϊλή και Τζόρτζι αναμένεται τις επόμενες ημέρες να «τραβήξουν» χωριστούς δρόμους καθώς θα λύσουν το σύμφωνα συμβίωσης που έχουν υπογράψει.

Τι ανέφερε ο Δημητρακόπουλος

Ειδικότερα, είπε ότι το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, τον ενημέρωσε ως πελάτης του πως επιθυμεί να προβεί στη λύση του συμφώνου συμβίωσης που έχει κάνει με τον πατέρα της κόρης τους, Φραντσέσκο Τζόρτζι, με τον οποίον διαμένουν πια σε ξεχωριστά σπίτια.

«Είναι μια τυπική συνύπαρξη. Τους ενώνει μόνο το παιδί. Ενδεχομένως τις επόμενες μέρες να υπάρξουν εξελίξεις στην κατεύθυνση προς το να λυθεί το σύμφωνο συμβίωσης», δήλωσε ο ποινικολόγος. Κουβεντιάζαμε αυτές τις μέρες ότι το ενδεχόμενο να λυθεί το σύμφωνο είναι πολύ κοντά στις αποφάσεις. Εγώ της είπα να το σκεφτεί. Η κυρία Καϊλή προσανατολίζεται προς αυτή την κατεύθυνση», πρόσθεσε ο ίδιος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA