Μενού
anastazia
Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα | anikolouli.gr
  • Α-
  • Α+

Συμπληρωματική δίωξη για ανθρωποκτονία ασκήθηκε στον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές στηρίχτηκαν στην ανάλυση της κίνησης των κινητών τηλεφώνων.

Νωρίτερα, στην κατοχή των Αρχών περιήλθε τους βίντεο που δείχνει τον 32χρονο, να βγαίνει από το σπίτι του με το θύμα. Αυτό σημαίνει ότι η δολοφονία της 27χρονης δεν έγινε στο συγκεκριμένο σπίτι.

Πρόκειται, ουσιαστικά για επιβεβαίωση της αστυνομίας ότι η δολοφονία της νεαρής έγινε σε άλλο σημείο μιας και όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι του 32χρονου στο Μαρμάρι δεν βρήκαν κανένα ίχνος τσακωμού.

Μάλιστα, όπως έχει ήδη ενημερώσει το Reader, στην ΕΛΑΣ πιστεύουν πως ο 32χρονος κατάφερε με κάποιο τέχνασμα να βγάλει την 27χρονη εκτός σπιτιού και θεωρείται πως η δολοφονία έγινε μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση. 

DNA και αποτυπώματα θα «δείξουν» τον δολοφόνο

Την ίδια ώρα, τα αποτελέσματα από την έρευνα των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛΑΣ για τις αναλύσεις από γενετικό υλικό και αποτυπώματα, που βρέθηκαν, προκειμένου να αποκαλυφθεί η «ταυτότητα» του δολοφόνου της άτυχης κοπέλας και τυχόν συνεργού του, περιμένουν οι Αρχές.

Ιατροδικαστής εκτιμά ότι υπήρχε συνεργός

Για τη νέα γυναικοκτονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο μίλησε ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης, ο οποίος επισήμανε: «Η πράξη της ανθρωποκτονίας μπορεί να γίνει από έναν άνθρωπο, δεν χρειάζεται συνεργός. Η διαδικασία, όμως, με τη μεταφορά της σορού της κοπέλας με τις σακούλες κλπ θεωρώ ότι χρειάζεται βοήθεια, δεν μπορεί να γίνει από έναν άνθρωπο».

«Η σήψη εξαρτάται πάρα πολύ από τους παράγοντες του περιβάλλοντος. Δεδομένου της εποχής που έλαβε χώρα η τοποθέτηση της σορού σε εξωτερικό περιβάλλον, θεωρώ ότι μπορεί να καταστρέψει μέσα σε πέντε ημέρες αρκετά τους ιστούς, έτσι ώστε η απομόνωση των υλικών, που χρειαζόμαστε, να είναι δυσχερής ή χρειάζεται περισσότερο χρόνο» συμπλήρωσε παράλληλα ο κ. Γαλεντέρης. 

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA