Μενού
panelladikes 2023
Πανελλαδικές εξετάσεις 2023 | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στην ίδια σχολή θα φοιτούν με νέα ακαδημαϊκή χρονία ένας πατέρας και ο γιος του από την Πτολεμαΐδα, οι οποίοι έγραψαν μαζί Πανελλήνιες και κατάφεραν να περάσουν με άριστα στο τμήμα Πληροφορικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει το e-ptolemeos.gr, πρόκειται για τον Γιώργο Λευκόπουλο και τον γιο του Μιλτιάδη, οι οποίοι με την απόδοσή τους θα κυνηγήσουν το ίδιο όνειρο, που δεν είναι άλλο από την Πληροφορική.

Τα μόρια που συγκέντρωσαν

Ο πατέρας πέτυχε 19.280 μόρια για το ΑΠΘ και ο γιος 18.320 μόρια. Μάλιστα πατέρας και γιός ήταν συμμαθητές στην ίδια τάξη στη Β΄ Λυκείου του 2ου ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας, ενώ στη Γ΄ Λυκείου ακολούθησαν διαφορετικούς τομείς, για αυτό και ήταν σε διαφορετικές τάξεις.

Ο 46χρονος Γιώργος Λευκόπουλος, προκειμένου να δώσει πανελλαδικές χρειάστηκε να καθίσει  δύο χρόνια στα …θρανία, καθώς ήταν απόφοιτος πολυκλαδικού λυκείου, κάτι ωστόσο που δεν τον εμπόδισε, μιας και είχε ύφεση και αγάπη στην πληροφορική, αντικείμενο στο οποίο εργάζεται.

Η όλη εμπειρία για πατέρα και γιο να είναι υποψήφιοι την ίδια χρονιά ήταν για τον ίδιο ενδιαφέρουσα, όπως λέει.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο γιος Μιλτιάδης Λευκόπουλος είναι πυγμάχος με διακρίσεις, ενώ ουκ ολίγες φορές έχει διακριθεί και στην πληροφορική, προγραμματισμό και ρομποτική, συμμετέχοντας σε διαγωνισμούς.

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA