Μενού
Το μεταγωγικό C-5 Galaxy σε γέφυρα στην Αττική Οδό
Το μεταγωγικό C-5 Galaxy σε γέφυρα στην Αττική Οδό | TikTok
  • Α-
  • Α+

Η εικόνα από το αμερικανικό μεταγωγικό C-5 Galaxy να περνάει πάνω από τη γέφυρα της Αττικής Οδού στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος προκαλεί δέος. Το εντυπωσιακό βίντεο «ανέβηκε» στο TikTok και έχει πάνω από 450.000 προβολές.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Αταίριαστοι» τα πλάνα από το συγκεκριμένο βίντεο φέρεται να είναι τραβηγμένα πριν από πέντε μήνες, με τους παρουσιαστές Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντσούνο να μένουν έκπληκτοι από το θέαμα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ αφίξεις τέτοιου τύπου αεροπλάνων είναι συχνές στο αεροδρόμιο της Αθήνας, είτε για ανεφοδιασμό, είτε για τεχνικούς λόγους, είτε στο πλαίσιο ασκήσεων του ΝΑΤΟ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η διέλευση του C-5 ήταν απολύτως ασφαλής, καθώς η συγκεκριμένη γέφυρα από την οποία πέρασε το αμερικανικό μεταγωγικό είναι κατασκευασμένη με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και από το ρωσικό Antonov.

Σημειώνεται πως το C-5 Galaxy συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων στρατιωτικών αεροσκαφών στον κόσμο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA