Ένας 18χρονος συνελήφθη από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ στην προσπάθεια του να ληστέψει ένοπλος περίπτερο στην Αγία Παρασκευή το πρωί της Τρίτης. Πρόκειται για έναν νεαρό ελληνικής καταγωγής που πιάστηκε επ΄ αυτοφώρω, έχοντας καλύψει το πρόσωπο του και με την απειλή όπλου προσπάθησε να ληστέψει το περίπτερο.
Κατά την προσπάθεια σύλληψης του ο 18χρονος αποπειράθηκε να ξεφύγει χωρίς να καταφέρει, ενώ πάνω του βρέθηκε πιστόλι τύπου ρέπλικα το οποίο κατασχέθηκε. Έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του από το Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής, ενώ οδηγήθηκε και στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Η μεγάλη αλλαγή που κάνει το OPEN στο πρωινό του Σαββατοκύριακου
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.