Την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης προκάλεσε η εξαφάνιση ενός νεαρού από το χιονοδρομικό κέντρο του Σελίου Ημαθίας, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται τις τελευταίες ώρες.
Σύμφωνα με το ThessToday, ο νεαρός χιονοδρόμος -περίπου 20 ετών- έκανε σκι με την παρέα του, που βρέθηκε στο χιονοδρομικό κέντρο ανήμερα των Θεοφανίων.
Κάποια στιγμή έφυγε μόνος του και έκανε βόλτα σε πίστες, μια κίνηση που, σύμφωνα με τους αρμόδιους, συνηθίζεται από τους λάτρεις των χειμερινών σπορ. Όμως η ώρα περνούσε και δεν επέστρεψε ποτέ πίσω στην παρέα του, με συνέπεια να ενημερώσουν άμεσα τόσο το χιονοδρομικό κέντρο, όσο και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Οι έρευνες των 12 πυροσβεστών που έσπευσαν με πέντε οχήματα για τον εντοπισμό εστιάζονται στις πίστες, ενώ κλήθηκε και η ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης, ώστε να συνδράμει στην επιχείρηση εντοπισμού του νεαρού χιονοδρόμου.
- Ξεκινά η δίκη για την ανθρωποκτονία του 17χρονου Χρήστου στην Αλίαρτο
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Στον εισαγγελέα σήμερα ο 89χρονος που εισέβαλε με καραμπίνα στον ΕΦΚΑ - Πώς τον εντόπισαν στην Πάτρα
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κοξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.