Τραγικό τέλος βρήκε η 18χρονη από το Αγρίνιο, τραυματισμένη σοβαρά σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 2 Νοεμβρίου στην περιοχή, στο οποίο κόστισε τη ζωή και του 20χρονου αδελφού της.
Το τροχαίο σημειώθηκε στην εθνική οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων, στο Αγρίνιο και συγκεκριμένα στον κόμβο της Μεγάλης Χώρας. Tο μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν τα δύο αδέρφια συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια.
Το τετράτροχο διέσχιζε κάθετα την εθνική οδό όταν έπεσε με δύναμη πάνω του η μηχανή που είχε κατεύθυνση την Αμφιλοχία, σύμφωνα με το agriniopress.
Αγρίνιο: «Πήρε» και τα δύο αδέλφια το δυστύχημα
Στη μηχανή επέβαιναν τα δύο αδέρφια, ο 20χρονος και η 18χρονη.
Ο 20χρονος κατέληξε λίγο μετά το τροχαίο δυστύχημα και η οικογένεια της 18χρονης, που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγρινίου, έκτοτε ήλπιζε σε ένα θαύμα.
Η 18χρονη έδωσε άνιση μάχη για να επιβιώσει, χωρίς να δίνονται εξ' αρχής πολλές ελπίδες. Τις προηγούμενες ημέρες είχε κοινοποιηθεί σχετικό κάλεσμα στα social media ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για ανάγκες νοσηλείας της κοπέλας σε εξειδικευμένη μονάδα.
Άφησε όμως, δυστυχώς, την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα σήμερα (24/11), σύμφωνα με πληροφορίες του μέσου, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της αλλά και την τοπική κοινωνία.
- Ιουλία Καλλιμάνη: Πλήρωσε θαμώνα με το ίδιο νόμισμα - «Εσένα σου αρέσει;»
- Ένα ζωντανό πορτρέτο της Αθήνας μέσα από τα 4,5 km της Πατησίων
- Τον βρήκαμε! Ταξιδιώτης πάει διακοπές στην Πάρο για... έναν μήνα - «Έχω εγώ τον τρόπο»
- Καθηλώθηκε πτήση στο «Μακεδονία» λόγω πουλιού - Δεν μπορούσαν να το βγάλουν από τον κινητήρα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.