Μενού
peripoliko
  • Α-
  • Α+

Ένα άγριο περιστατικό bullying σε σχολείο στον Βόλο ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με το gegonota.news το θύμα του σχολικού εκφοβισμού είναι ένας 7χρονος μαθητής στη Νέα Ιωνία.

Την καταγγελία για το περιστατικό bullying στον Βόλο την έκανε, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η μητέρα του 7χρονου σε κλειστή ομάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου είπε πως μεγαλύτερο παιδί έγδυσε το παιδί της.

Μάλιστα, άλλοι μαθητές φέρονται να σχεδίασαν στα οπίσθιά του μία «τρίλιζα», γεγονός που κάνει ακόμη πιο αποτρόπαιο το περιστατικό σχολικού εκφοβισμού στον Βόλο.

Bullying στον Βόλο: Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση

Η μητέρα φέρεται να ανακάλυψε τον «εφιάλτη» που ζούσε ο γιος της, όταν προσπάθησε να του αλλάξει ρούχα, για να τον πάει στο πάρκο. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως «το παιδί έβαλε ξαφνικά τα κλάματα και γενικά τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες, δεν ήθελε να σηκώνεται και να πηγαίνει στο σχολείο».

Στην ίδια ανάρτηση υπογραμμίζει πως «όταν ξέντυσε το παιδί της, είδε στα οπίσθιά του να είναι ζωγραφισμένα με μαρκαδόρο γράμματα που παρέπεμπαν σε τρίλιζα». Ο 7χρονος περιέγραψε τα όσα ζούσε στα διαλείμματα του σχολείου, με χαρακτηριστικό το περιστατικό της Δευτέρας (11/12), με έναν μεγαλύτερο μαθητή του να τού κάνει bullying.

Η μητέρα στον Βόλο διευκρίνισε, επίσης, πως θα έχει συνάντηση με τη διευθύντρια του σχολείου σχετικά με την υπόθεση κακοποίησης που δέχθηκε ο ανήλικος γιος της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA