Απίστευτο περιστατικό σε αστικό λεωφορείο που μετάφερε μαθητές στην Αιτωλοακαρνανία, με 26χρονο που κατέβασε το παντελόνι του.
Σύμφωνα με το tempo24.news, το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τετάρτης (16/10), όταν μαθητές μπήκαν στο αστικό λεωφορείο για να τους μεταφέρει στο Γυμνάσιου Λεπενούς και μαζί τους επιβιβάστηκε ένας 26χρονος.
Ο νεαρός άρχισε να παρενοχλεί 14χρονη μαθήτρια, ενώ κάποια στιγμή κατέβασε το παντελόνι τους μένοντας γυμνός.
Σοκαρισμένοι η 14χρονη και οι συμμαθητές της κατέβηκαν και μπήκαν γρήγορα στο προαύλιο του σχολείου, όπου τους ακολούθησε και ο νεαρός επιδειξίας, συνεχίζονττας να τους παρενοχλεί.
Η διευθύντρια του γυμνασίου ενημερώθηκε και ειδοποίησε την αστυνομία που έφθασε αμέσως και τον συνέλαβε.
Παράλληλα αναζητείται και ο οδηγός του λεωφορείου σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για την έκθεση ανηλίκων.
- Σαλαμίνα: Η στιγμή που τηλεοπτικό συνεργείο του Open τρέχει για να σωθεί από τη φωτιά που φούντωσε
- Τα νησιά που είναι τώρα καλοκαιρινοί προορισμοί ήταν κάποτε τόποι εξορίας και αγώνων
- Ο άνθρωπος που άναψε τσιγάρο στο εκτελεστικό απόσπασμα και έγινε τραγούδι του Θανάση Παπακωνσταντίνου
- Ο απίθανος λόγος για τον οποίο η Βίκυ Μοσχολιού είχε σπάσει μία βιτρίνα καταστήματος στην Αυστραλία
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.