Μια 19χρονη έχασε σήμερα (24/12) τη ζωή της στις 15:30 το μεσημέρι, στην εθνική οδό Αλεξανδρούπολης - Φερών, στο ύψος του χωριού Μοναστηράκι, μετά από σφοδρή μετωπική σύγκρουση.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το αυτοκίνητο που οδηγούσε η νεαρή γυναίκα, για αδιευκρίνιστους λόγους, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα τη θανατηφόρα σύγκρουση.
Αλεξανδρούπολη: Δύσκολος ο απεγκλωβισμός
Ο απεγκλωβισμός της 19χρονης δυσκόλεψε πολύ το έργο των έξι ανδρών της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης και του Πυροσβεστικού κλιμακίου Φερών.
Από την σύγκρουση τραυματίσθηκαν επίσης οι δυο γυναίκες, που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.
- Η ΝΔ στα πιο κάτω της, οι μετακινήσεις στο ΠΑΣΟΚ και ο επικρατέστερος μήνας για εκλογές
- Κώστας Μακεδόνας: «Ό,τι τραγούδησα από τα 20 μου, το έζησα μετά»
- Από την Ανταρκτική στο διάστημα: Ο Αδριανός Γολέμης είναι ο πρώτος Έλληνας υποψήφιος αστροναύτης
- YFSF: Εντυπωσίασε ο Biased Beast ως Άννα Βίσση - «Έχω μείνει άναυδη, ήρθε το Καλλιμάρμαρο εδώ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.