Επεισόδια με ξύλο και χημικά κατά των οδηγών ταξί που πραγματοποιούν 48ωρη απεργία σημειώθηκαν στο υπουργείο Μεταφορών. Νωρίτερα είχε σημειωθεί ένταση, με τους απεργούς να ζητούν συνάντηση με τον υπουργό.
Ωστόσο βρήκαν την κεντρική είσοδο κλειστή και κινήθηκαν προς άλλη είσοδο, προκειμένου να μπουν στον χώρο και να συναντήσουν την ηγεσία. Στη συνέχεια, διμοιρία των ΜΑΤ έριξε χημικά και επιτέθηκε με γκλοπ στους απεργούς οδηγούς ταξί.
Η ένταση διήρκεσε για αρκετή ώρα με τους εκπροσώπους των ταξί να δηλώνουν ότι θα προσφύγουν στη Δικαιοσύνη καθώς, όπως λένε, τους ασκήθηκε αναίτια βία.
Χθες το ΣΑΤΑ διαμαρτυρήθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για τις «συνθήκες του αθέμιτου ανταγωνισμού που προάγει η διοίκηση του Δ.Α.Α. “ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ” σε συνεργασία με την UBER, την υποκλοπή του μεταφορικού έργου ανήκει στα Ταξί από τα ΕΙΧ και την πειρατεία» καθώς και για την «παράλογη ΦΙΞ τιμή από και προς τον δακτύλιο».
- «Η αόρατη παρενόχληση»: Γιατί τα έξυπνα γυαλιά της Meta αποκαλούνται «γυαλιά για ηδονοβλεψίες»
- Το συγκινητικό μήνυμα του Καρπετόπουλου για τον Αντώνη Πανούτσο: «Σεβασμό στη μάχη του»
- Ο δολοφόνος που σκοτώνει όποιον κάθεται στην καρέκλα του, εδώ και 300 χρόνια: Η κατάρα του Busby Stoop
- Η ιστορία πίσω από το τραγούδι του Μικρούτσικου και του Ελευθερίου για τον πιο αδικημένο Έλληνα αγωνιστή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.