Μενού
Oli
  • Α-
  • Α+

Νέα στοιχεία για την υπόθεση του θανάτου του Όλιβερ, στην Αράχωβα, έρχονται στη δημοσιότητα. Οι φωτογραφίες δείχνουν το χάσκι τα ξημερώματα της 26ης Νοεμβρίου και έναν άγνωστο μαυροφορεμένο άνδρα με ομπρέλα. 

Το στιγμιότυπο είναι πριν δεχτεί επίθεση ο Όλιβερ και προβλήθηκε στο OPEN. Στη φωτογραφία διακρίνεται ο σκύλος και λίγα μέτρα πιο κάτω ένας μαυροντυμένος άνδρας με το βλέμμα στραμμένο προς τον σκύλο που φαίνεται να τον ακολουθεί. 

andras-skulos
Ο Όλιβερ με τον άνδρα | @OPEN

«Τον κάρφωναν σκυλιά με μαχαίρια στο στόμα;»

Ο κηδεμόνας του Όλιβερ επιμένει πως ο θάνατος του δεν προέρχεται από επίθεση σκύλων: «είναι δυνατόν να είναι ζώα; Δηλαδή δαγκωματιές δεν είχε. Δηλαδή αγέλη δάγκωσε τον σκύλο στον πρωκτό; Τα σκυλιά αυτά είχαν μαχαίρια στο στόμα και πήγαν και τον καρφώσανε; Και αυτά τα ζώα που κυκλοφορούσαν ελεύθερα, ο δήμαρχος τι έκανε;».

«Γιατί ο Όλιβερ πήγε μετά από 35 ώρες για νεκροψία; Γιατί εμένα με είχανε να τον αλλάζω αυτοκίνητα και δεν με αφήνανε να φτάσω στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Καρδίτσας; Θέλω αυτός ή αυτοί που το κάνανε να βρεθούν», δήλωσε. 

Η πρόεδρος της πανελλήνιας ομάδας κατά της κακοποίησης ζώων, Μάρθα Πουλτίδου, είπε για τον κηδεμόνα του Όλιβερ: «Από το πρωί της Τρίτης μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης γυρνούσε με ένα σκυλί στο αυτοκίνητο του γιατί δεν τον έστελναν εκεί που έπρεπε». 

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κώστας Κατσαφάδος, είπε για την υπόθεση: «υπάρχουν ήδη δύο πραγματογνωμοσύνες, έχουν ανέβει δύο έμπειροι αξιωματικοί από το Ανθρωποκτονιών. Ορίστηκε από την εισαγγελέα και τρίτος πραγματογνώμονας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA