Στην Αράχωβα έχουν μεταβεί δύο αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, προκειμένου να συνδράμουν στις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών της φρικτής κακοποίησης και του θανάτου του Όλιβερ, του σκύλου ράτσας Χάσκι.
Σύμφωνα με την Ηρώ Καριοφύλλη και τον Alpha, για την υπόθεση που έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο, αναμένεται να οριστεί την ερχόμενη Δευτέρα (11/12) πραγματογνώμονας, ο οποίος θα εξετάσει μέσω φωτογραφιών τον Όλιβερ, καθώς το σκυλί δεν θάφτηκε ποτέ και πετάχτηκε με βάναυσο τρόπο σε πλαγιά στην Αράχωβα.
Όπως αναφέρεται, ο πραγματογνώμονας θα εξετάσει τόσο τις φωτογραφίες που έχει τραβήξει ο ιδιώτης κτηνίατρος όσο και οι δημόσιοι, για να διαπιστώσει εάν τα τραύματα, και συνεπώς η κακοποίηση του Όλιβερ, προέρχονται από άνθρωπο ή από άλλο είδος.
Αράχωβα: Η δεύτερη υπόθεση εργασίας του Ανθρωποκτονιών
Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών συνεχίζουν να ερευνούν τη φρικιαστική υπόθεση στην Αράχωβα, χωρίς να αποκλείουν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.
Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν σχηματίσει και μία δεύτερη υπόθεση εργασίας, εξετάζοντας το σενάριο, τα χτυπήματα να προήλθαν από άλλα σκυλιά, καθώς από τα βίντεο δεν βρίσκουν κάτι ή κάποιον να φωνάζει και να βάζει τον σκύλο σε σπίτι.
Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί αξιοποιούν μαρτυρίες από την περιοχή, που ανέφεραν πως υπάρχει αγέλη σκύλων η οποία ενδέχεται να επιτέθηκε στον Όλιβερ. Ωστόσο, όπως ειπώθηκε το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας δεν έχει αποκλειστεί, και η πραγματογνωμοσύνη αναμένεται να δώσει περισσότερες απαντήσεις.
- Ξεκινά η δίκη για την ανθρωποκτονία του 17χρονου Χρήστου στην Αλίαρτο
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Στον εισαγγελέα σήμερα ο 89χρονος που εισέβαλε με καραμπίνα στον ΕΦΚΑ - Πώς τον εντόπισαν στην Πάτρα
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.