Μενού
Σκίτσο Αρκάς 12/09/25
Σκίτσο Αρκά 12/09/25 | FB/ARKAS -The Original Page
  • Α-
  • Α+

Με ένα σκίτσο... διαμαρτυρία, για τη woke ατζέντα και κουλτούρα, καλημέρισε τους φαν του στα social media ο σκιτσογράφος Αρκάς.

Συγκρίνοντας τη woke ατζέντα με τη χούντα και ουσιαστικά απευθυνόμενος σε μεγαλύτερες ηλικίες, ο βετεράνος πολιτικός σκιτσογράφος αναφέρεται προφανώς στα (κατά τη γνώμη του) μη ουσιώδη θέματα που ακουμπά η συγκεκριμένη κουλτούρα.

«Εμείς που έχουμε ζήσει χούντα δεν φοβόμαστε την woke κουλτούρα γιατί ξέρουμε από παρανομία. Θα μαζευόμαστε τις νύχτες σε μυστικές γιάφκες και θα λέμε ανέκδοτα για χοντρούς και ξανθιές» έγραψε χαρακτηριστικά νωρίς το πρωί της Παρασκευής (12/9).

Αρκάς: Το σκίτσο της Παρασκευής

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...