Μενού
Αντιδράσεις για τις νέες ταυτότητες
Διαμαρτυρία κατά των νέων ταυτοτήτων | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Οργιάζουν οι θεωρίες συνωμοσίας για τις νέες ταυτότητες, ενώ συλλαλητήριο αρνητών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», ο ψυχίατρος Γιώργος Σύρπης ισχυρίστηκε ότι οι νέες ταυτότητες θα αναγράφουν τον αριθμό «666», σηματοδοτώντας την έλευση του Αντίχριστου.

«Δεν είναι ταυτότητα, είναι κάρτα του πολίτη, η οποία, απ’ ότι περιγράφει η ίδια η κυβέρνηση [...], σε αυτή την κάρτα μέσα υπάρχει μηχανική αναγνώριση των στοιχείων που μπορεί να γίνει από απόσταση. Μπορούν να περάσουν μέσα στοιχεία που ο πολίτης δεν ξέρει», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε: «Δεν τους έχουμε εμπιστοσύνη».

«Θα υπάρχει μέσα στο barcode ο αριθμός 666», ισχυρίστηκε ο ψυχίατρος και συμπλήρωσε: «Είμαστε στην περίοδο του "προχαράγματος". Από τη στιγμή που εμείς οι χριστιανοί ενυπόγραφα δεχόμαστε το barcode είναι σαν να αποδεχόμαστε τον Αντίχριστο».

Μάλιστα, ο κ. Σύρπης ισχυρίστηκε ότι τα λεγόμενά του υποστηρίζονται από την Αποκάλυψη. «Όταν έρθει η εποχή του Αντίχριστου θα υπάρξει το χάραγμα στο μέτωπο και το δεξί χέρι. Τότε είναι η περίοδος του χαράγματος, τώρα είμαστε στην περίοδο του προχαράγματος», δήλωσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA