Μενού
  • Α-
  • Α+

Επεισόδιο σημειώθηκε στον Ασπρόπυργο, στη Β' Μοίρα Αλεξιπτωτιστών, όταν υπαξιωματικός φέρεται να άνοιξε πυρ προκαλώντας πανικό στο στρατόπεδο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το περιστατικό κατέληξε με την παρέμβαση της Στρατονομίας και τη σύλληψη του υπαξιωματικού. Στο σημείο σπεύδει και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος.

Με βάση τα πρώτα στοιχεία, ο υπαξιωματικός, ΕΠΟΠ, φέρεται να άνοιξε πυρ με αβολίδωτα ενώ έριξε και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης, προκαλώντας πανικό εντός του στρατοπέδου. Μάλιστα υπάρχουν αναφορές πως στη συνέχεια ταμπουρώθηκε σε κτήριο και επιχείρησε να κρατήσει όμηρο τον διοικητή του, μέχρι να παρέμβει η Στρατονομία.

Οι πρώτες εκτιμήσει αναφέρουν πως όλα άρχισαν από κάποια ποινή που του επιβλήθηκε από τον διοικητή με αποτέλεσμα να προχωρήσει στις παραπάνω πράξεις. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες, αλλά υπάρχουν αναφορές ότι ο υπαξιωματικός ήταν εκτός εαυτού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA