Σοκ έχει προκαλέσει ντοκουμέντο που ήρθε στο φως και δείχνει γυναίκα αστυνομικό να πυροβολεί στον αέρα δίπλα σε πανηγύρι δίπλα σε κόσμο.
Η ΕΛ.ΑΣ σε επίσημη ανακοίνωση αναφέρει ότι το βιντοληπτικό υλικό εξετάζεται από τις αρχές.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
«Σχετικά με βιντεοληπτικό υλικό που προβλήθηκε σε μεσημεριανή τηλεοπτική εκπομπή, στην οποία αναφέρθηκε ότι γυναίκα αστυνομικός προβαίνει σε άσκοπους πυροβολισμούς, από το Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας, ανακοινώνεται ότι το εν λόγω οπτικό υλικό ήδη εξετάζεται από την αρμόδια Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, τόσο ως προς τη γνησιότητα, όσο και ως προς τον τόπο και χρόνο λήψης αυτού.
Παράλληλα κινούνται οι προβλεπόμενες διαδικασίες ποινικής και πειθαρχικής διερεύνησης, ώστε, εφόσον προκύψουν ευθύνες να αποδοθούν σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία».
Σύμφωνα με τον STAR που δημοσίευσε το βίντεο, το γεγονός φέρεται να έλαβε χώρα ένα χρόνο πριν. Αναφορικά με τη γυναίκα δήλωσαν ότι είναι ένα πρόσωπο που είναι συχνά στα media και αστυνομικός με αρκετούς followers στα social media.
- Τέμπη, τρία χρόνια μετά: «Ο άνθρωπος που έχασα στο τρένο»
- Τραγωδία στο Ελευθέριος Βενιζέλος: Νεκρή γυναίκα μετά από τραυματισμό στη σκάλα του αεροπλάνου
- Τέμπη: H μητέρα του μηχανοδηγού Σπύρου Βούλγαρη μιλά για πρώτη φορά - «Το παιδί μου λοιδορήθηκε»
- Ξέσπασε η Δανάη Παππά: «Με έπαιρναν τηλέφωνο να ρωτήσουν πόσο καιρό έχω ακόμα - Δηλαδή κάπου ώπα»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.