Τέσσερις μήνες μετά την φωτιά στο σπίτι του ζευγαριού στο Κολωνάκι, η σύζυγος του Μανώλη Μαυρομμάτη, Ρένα Βενιέρη, βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς».
Σύμφωνα με όσα είπε η δημοσιογράφος Βιβή Μπουγιούρα στο Happy Day, πρόκειται για ένα «θαύμα» και η σύζυγος του αθλητικογράφου βρίσκεται εκτός ΜΕΘ μετά από τέσσερις μήνες.
Την είδηση επιβεβαίωσε και ο γιος του ζευγαριού, Μιχάλης Μαυρομμάτης. Η κ. Βενιέρη νοσηλεύεται στη μονάδα εγκαυμάτων και επικοινωνεί κανονικά. Ο κ. Μαυρομμάτης αναμένεται να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης.
Υπενθυμίζεται ότι στα μέσα Φεβρουαρίου, ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο ύστερα από μεγάλη φωτιά στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι.
- Έρχονται καταιγίδες και αφρικανική σκόνη: Ποια μέρα θα γίνει ο ουρανός «πορτοκαλί»
- Νεπάλ: Πώς ένας δάσκαλος έσωσε 900 μαθητές - «Επιβιώσαμε για μόλις 10 δευτερόλεπτα»
- Γιάννης Πάριος: Ξεσπά ο συνεργάτης του - «Ποιοι είστε εσείς που θα αποφασίσετε πότε πρέπει να σταματήσει»
- «Ο όγκος αποδείχθηκε τεράτωμα, καλοήθης»: Συγκινεί η ιστορία της 12χρονης από τις ΗΠΑ που την έσωσαν γιατροί στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.