Μενού
biki-stamati
Βίκυ Σταμάτη | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Σε ερώτηση για το αν την απασχολούν τα όσα συμβαίνουν στη Λωρίδα της Γάζας, η Βίκυ Σταμάτη συγκινήθηκε και απάντησε: «επειδή ο άνδρας μου ε.. συγγνώμη που συγκινούμαι κατά κάποιο τρόπο, είχε ασχοληθεί πολύ με αυτό το θέμα, με τον Ανδρέα Παπανδρέου». 

Η ίδια ανέφερε πως και μόνο η αναφορά του ονόματος του Άκη Τσοχατζόπουλου την συγκινεί. «Δεν έχει αλλάξει κάτι στην καθημερινότητα με το παιδί μου. Δεν έχουμε δεχτεί ότι δεν είναι μαζί μας. Ακόμη προσπαθούμε με αξιοπρέπεια και με σιωπή να ολοκληρώσουμε έναν κύκλο». 

«Δεν έχει περάσει από το μυαλό μου να σκεφτώ για εμένα το οτιδήποτε. Η προτεραιότητά μου αυτή την ώρα είναι ο γιος μου και η ολοκλήρωση των σπουδών του. Έχουμε σχεδόν πατήσει τα 17, 14 Νοέμβρη είμαστε 17 ετών. Όταν ο γιος μου είναι έτοιμος θα μιλήσει για τον πατέρα του ο ίδιος. Πικρία εκφράζει, του λείπει πάρα πολύ. Πικρίες, μόνο πικρίες. Θέλει να δικαιώσει τον πατέρα του με κάθε τρόπο. 

«Δεν θέλω να διαβάζει πράγματα τα οποία δεν ισχύουν. Ξέρει την απτή αλήθεια, την αυθεντική αλήθεια. Αυτή έχει σημασία ξέρετε, η οποία είναι καταγεγραμμένη και από τον πατέρα του αλλά χιλιοειπωμένη και από εμένα», επεσήμανε η Βίκυ Σταμάτη

Ο γιος του Άκη Τσοχατζόπουλου έγινε δεκτός σε ένα από τα πιο γνωστά πανεπιστήμια της Ευρώπης με υποτροφία: «είναι ένα πολύ γνωστό πανεπιστήμιο στην Ευρώπη. Είναι το έκτο στον κόσμο, δεν ξέρω αν θα αποφασίσει να ακολουθήσει και να φοιτήσει σε αυτό. Το πιο σημαντικό από όλα, να αποτινάξει τις στάχτες του παρελθόντος από τα φτερά του και να προχωρήσει». 

«Θα ήταν πραγματικά για εμένα ένα τεράστιο δώρο να ακολουθήσω το παιδί μου αν και εφόσον το επιθυμεί αλλά το πρώτο διάστημα πιστεύω θα ήταν ωφέλιμο», είπε η κ. Σταμάτη και επεσήμανε πως «δεν μας πλήγωσε ο τόπος μας, δεν μας πλήγωσε ο τόπος, πρόσωπα προσέβαλαν, έθιξαν, εγκλημάτησαν, οι συμπεριφορές». Σύμφωνα με την ίδια, ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχει μιλήσει στον γιο του για αυτά τα πρόσωπα αυτά». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA