Μενού
dolofonia
  • Α-
  • Α+

Απολογείται σήμερα Δευτέρα (15/1) ο 50χρονος από τον Βόλο που όπως έχει ομολογήσει σκότωσε τον 33χρονο κουνιάδο του, όταν έμαθε πως ο τελευταίος βίαζε την ανήλικη κόρη του. Εναντίον του έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Ο 50χρονος δηλώνει μετανιωμένος και υποστηρίζει πως σκοπός του ήταν να εκφοβίσει και όχι να σκοτώσει τον κουνιάδο του, σύμφωνα με το MEGA. Υπενθυμίζεται πως η κόρη του 50χρονου είπε πως κακοποιήθηκε από τον θείο της από την ηλικία των 9 ετών.

Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να αποδείξει αν ο 50χρονος πυροβόλησε πάνω σε πάλη τον 33χρονο ή του είχε στήσει καρτέρι. Από την πλευρά της, η μητριά της 18χρονης και σύζυγος του 50χρονου, υποστήριξε πως δεν ήταν καλός πατέρας και άφηνε τα παιδιά στο σπίτι. Στο πλευρό του 50χρονου είναι οι τρεις κόρες του, η αδερφή του και ο σύζυγός της. 

Ο 50χρονος ζητάει να ανοίξει ο ηλεκτρονικός υπολογιστής και το κινητό του 33χρονου, προκειμένου να αποδειχτούν οι ισχυρισμοί της κόρης του αλλά και για να διαπιστωθεί αν είχε κακοποιήσει και άλλες ανήλικες. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA