Μενού
peripoliko
Περιπολικό της αστυνομίας | Eurokinissi/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Αύριο, Δευτέρα, αναμένεται να απολογηθεί ο 50χρονος από τον Βόλο που όπως έχει ομολογήσει σκότωσε τον κουνιάδο του, όταν έμαθε πως ο τελευταίος βίαζε την ανήλική κόρη του. Εναντίον του έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» ο δικηγόρος Μιχάλης Βασιλικός, ο οποίος έχει αναλάβει μαζί με τον Αλέξη Κούγια την υπεράσπιση του 50χρονου, ανέφερε ότι ο φερόμενος δράστης δεν αποδέχεται την κατηγορία πως εκτέλεσε τον κουνιάδο του εν ψυχρώ.

«Αρνείται την ανθρωποκτόνο πρόθεση και αρνείται ότι ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Την καραμπίνα, εξήγησε, ότι την πήρε μαζί του, διότι ο θανών είχε βίαιο παρελθόν και επειδή φοβόταν ότι μετά τις αποκαλύψεις που θα γίνονταν, θα υπήρχε κίνδυνος για τη ζωή του και την υγεία του. Την πήρε για προστασία», είπε ο κος Βασιλικός.

Όσον αφορά τον χαρακτηρισμό «αλήτης» και πως «δεν ήταν καλός πατέρας» από την σύντροφο του 50χρονου, ο δικηγόρος σχολίασε τα εξής: «Πιστεύω το είπε πάνω στη ψυχική της ταραχή, γιατί δεν θα προχωρούσε σε σύμφωνο συμβίωσης με κάποιον που θεωρούσε αλήτη. Φαντάζομαι θα μετανιώσει γρήγορα αυτόν τον χαρακτηρισμό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA