Μενού
fotia_aytokinito
Φωτιά σε αυτοκίνητο (Φωτογραφία αρχείου) | eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Τραγωδία σημειώθηκε αργά τη νύχτα της Δευτέρας στον Αλμυρό Βόλου. Όλα ξεκίνησαν όταν η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για πυρκαγιά σε αυτοκίνητο στην περιοχή Νέος Πλάτανος. Στο σημείο έφτασαν 11 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα και εκεί διαπίστωσαν πως μέσα στο φλεγόμενο όχημα υπήρχε ένας άντρας. Κανείς δεν μπόρεσε να τον βοηθήσει. Όταν η φωτιά έσβησε η απανθρακωμένη σορός ανασύρθηκε μέσα από όχημα και διαπιστώθηκε πως πρόκειται για έναν 55χρονο Έλληνα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πιθανότατα πρόκειται για τροχαίο δυστύχημα. Φαίνεται ότι ο άντρας κινείτο στον κεντρικό δρόμο, έξω από το χωριό Νέος Πλάτανος, όταν το αυτοκίνητό του, ενώ διέσχιζε μια γέφυρα, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε στο κενό. Εξαιτίας της σφοδρής πρόσκρουσης στο έδαφος το όχημα πήρε φωτιά, εγκλωβίζοντας στο εσωτερικό τον οδηγό του, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA