Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 35χρονου επιδειξία, ο οποίος, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος δύο γυναικών στη Βούλα, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου
Σε ρεπορτάζ της ΕΡΤ τονίζεται ότι αρχικά ο δράστης έστησε καρτέρι στην είσοδο πολυκατοικίας όπου διαμένει το πρώτο θύμα του.
Όταν η γυναίκα εμφανίστηκε στο σημείο, ο επιδειξίας προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις και τη θώπευσε. Η γυναίκα τράπηκε σε φυγή πανικόβλητη.
Βούλα: Η δεύτερη παρενόχληση
Περίπου 40 λεπτά αργότερα, ο ίδιος άνδρας βρέθηκε σε κεντρική πλατεία στη Βούλα όπου προέβη στις ίδιες γενετήσιες πράξεις μπροστά σε μια 65χρονη.
Η γυναίκα κάλεσε την αστυνομία και ο δράστης εντοπίστηκε μέσα σε 50 λεπτά από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.
Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο τοπικό τμήμα ασφαλείας στη Βούλα όπου αναγνωρίστηκε από τα θύματα του.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.