Θαλαμηγός βυθίστηκε στο Ρέθυμνο, στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της πόλης, ενώ ένα Ολλανδός υπήκοος και μοναδικός επιβαίνων διεσώθη και περισυνελλέγη καλά στην υγεία του, από περιπολικό σκάφος του Λιμενικού.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στην επιχείρηση εντοπισμού της θαλαμηγού συμμετείχαν τρία πλωτά του Λιμενικού, ένα παραπλέον πλοίο και ένα ελικόπτερο της δύναμης Frontex.
Από τη βύθιση της θαλαμηγού δεν έχει παρατηρηθεί θαλάσσια ρύπανση, ενώ ο Ολλανδός υπήκοος μεταφέρθηκε στο Ρέθυμνο.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.