Δικογραφία κατά αγνώστων σχηματίστηκε για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη χθεσινή κινητοποίηση αγροτών στη Γέφυρα Ρίου–Αντιρρίου. Οι αρχές διερευνούν σοβαρά αδικήματα, όπως παρακώλυση συγκοινωνιών, διατάραξη κοινής ειρήνης, απείθεια, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.
Η ένταση ξέσπασε όταν αγρότες από τη Δυτική Ελλάδα προσπάθησαν να φτάσουν στη γέφυρα με τρακτέρ, επιχειρώντας να ανοίξουν τις μπάρες των διοδίων και να επιτρέψουν την ελεύθερη διέλευση των οχημάτων για περίπου τέσσερις ώρες.
Συμπλοκές σημειώθηκαν έξω από την Πάτρα, όταν ομάδα αγροτών κινήθηκε πεζή προς τη γέφυρα, προκαλώντας αντίδραση των αστυνομικών δυνάμεων.
Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη, με τις αρχές να εξετάζουν μαρτυρίες και υλικό από κάμερες ασφαλείας, προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι εμπλεκόμενοι και να αποδοθούν ευθύνες.
- Καιρός: Προειδοποίηση Τσατραφύλλια για «εμμονική ζέστη» προ των πυλών - Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
- Μίνα Καραμήτρου: Κλείδωσε η τηλεοπτική «μετακόμιση» στον ΣΚΑΪ - Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού
- Τρία μικρά νησιά που δεν περίμενες ότι έχουν πρωταγωνιστήσει στο νέο ελληνικό σινεμά
- Καίτη Φίνου: «Ντρέπομαι για πολλά που είμαι Ελληνίδα» - Η οργισμένη ανάρτηση μετά το εξιτήριο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.