Έδεσε στο λιμάνι του Πειραιά το εντυπωσιακό Περουβιανό ιστιοφόρο «Bap Union», το οποίο, μάλιστα, είναι επισκέψιμο για το κοινό.
Το πλοίο, που είναι το δεύτερο μεγαλύτερο ιστιοφόρο στον κόσμο και το μεγαλύτερο στη Λατινική Αμερική, περιμένει να υποδεχθεί τους επισκέπτες.
Θα παραμείνει στον Πειραιά έως και την Τρίτη 2 Ιανουαρίου, όταν και θα σαλπάρει για άλλο προορισμό.
Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν την έκθεση προϊόντων και περουβιανής τέχνης στο πλοίο, να παρακολουθήσουν πολιτιστικά δρώμενα, μουσικές παραστάσεις από το συγκρότημα Son Latinos και να γευτούν παραδοσιακά περουβιανά προϊόντα, όπως καφέ και σοκολάτα από τις Άνδεις.
Οι ώρες που θα είναι ανοιχτό για το κοινό:
- Σάββατο 30/12, από τις 11:00 έως τις 13:00,
- Κυριακή 31/12, από τις 10:00 έως τις 17:30,
- Δευτέρα 01/01, από τις 10:00 έως τις 17:30 και
- Τρίτη 02/01 από τις 10:00 έως τις 13:00.
- Το «ημερολόγιο εισβολής» του λαγοκέφαλου στην Ελλάδα: Χάρτης με τις περιοχές όπου εντοπίζεται
- Πόδια παρουσιαστριών και «μήπως έχουμε ίδιο γκόμενο»: Βρήκαμε τις 8 πιο περίεργες ομάδες του Facebook
- Ειρήνη Μουρτζούκου: «Απολάμβανε να σκοτώνει» - Κόλαφος η εισαγγελική πρόταση για τους τρεις φόνους παιδιών
- Η «καταραμένη» λίμνη Λάνιερ που καταπίνει ανθρώπους χτύπησε ξανά: Μυστηριώδης θάνατος 21χρονου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.