Τον απόλυτο εφιάλτη βίωνε επί δύο μήνες μια 34χρονη από την Αίγυπτο στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μαλακάσας.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η γυναίκα κατήγγειλε ότι ένας 39χρονος ομοεθνής της τη βίαζε και την κακοποιούσε με την απειλή ότι θα σκοτώσει την ίδια και το παιδί της.
Όλα άρχισαν στα μέσα Σεπτεμβρίου, όταν μαζί με τον κατηγορούμενο πέρασαν τα σύνορα και βρέθηκαν στο ΚΥΤ της Μαλακάσας προσωρινά φιλοξενούμενοι.
Φρίκη στα Μαλακάσα
Για διάστημα περίπου δύο μηνών, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 39χρονος άνδρας τη βίαζε, τη χτυπούσε, την απειλούσε, ενώ έφτασε στο σημείο να της βγάλει τα νύχια από τα χέρια της.
Η γυναίκα ζήτησε να μεταφερθεί σε άλλη δομή, όπως και συνέβη.
Ωστόσο, όλο αυτό το διάστημα 39χρονος δεν σταμάτησε να απειλεί τηλεφωνικά.
Ακόμα μία απειλή
Πριν από μερικές ημέρες συναντήθηκαν στην πλατεία Ομονοίας και τότε για μία ακόμη φορά την απείλησε, προκειμένου να μην τον καταγγείλει στις αρχές.
Η γυναίκα απευθύνθηκε στο τμήμα της Ομόνοιας και από εκεί στο Τμήμα Ασφαλείας Ωρωπού όπου κατήγγειλε όσα βίωσε.
Ο 39χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη με βαρύτατες κατηγορίες.
- Απείλησαν την Αγγελική Νικολούλη ενώ ήταν στον αέρα το Φως στο Τούνελ: «Να μην ανακατευτώ εγώ, άντε γεια»
- Στο Ψυχικό υπήρχε όντως φάρος: Το θανατηφόρο τροχαίο του εφοπλιστή που τον γκρέμισε
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
- QUIZ παλιός ελληνικός κινηματογράφος: Δεσποινίς Διευθυντής
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.