Αναστάτωση προκλήθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας (16/09) σε πολυκατοικία που βρίσκεται στον αριθμό 52 της λεωφόρου Συγγρού, κοντά στη συμβολή με την Καλλιρόης, όταν ένοικοι διαπίστωσαν διαρροή αερίου.
Όπως αναφέρει το Orange Press Agency, στο σημείο έσπευσαν άμεσα Πυροσβέστες με οχήματα, αλλά και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.
Λόγω της έντονης οσμής αερίου, αποφασίστηκε να εκκενωθεί προληπτικά η πολυκατοικία, με τους αστυνομικούς να ειδοποιούν και να απομακρύνουν τους ενοίκους από τους έξι ορόφους του κτιρίου.
Οι πληροφορίες αρχικά ήταν συγκεχυμένες, καθώς μια γυναίκα που διαμένει στο κτίριο υποστήριξε ότι «έσκασε γκαζάκι», με συνέπεια να κληθούν επιπλέον αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης στην περιοχή.
Η πληροφορία αυτή δεν επιβεβαιώθηκε και στο σημείο έφτασε σύντομα προσωπικό της αρμόδιας εταιρείας φυσικού αερίου.
Περίπου μια με μιάμιση ώρα αργότερα, ο συναγερμός έληξε και οι ένοικοι επέστρεψαν στα διαμερίσματά τους.
- Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 25χρονος που είχε ταυτοποιηθεί - Τα πρώτα του λόγια
- Ο Λαφαζάνης με τον Χαμενεΐ και το πρόβλημα του να μην μπορούμε να πιστέψουμε πια στα μάτια μας
- Μια αναμενόμενη διαγραφή
- Χαιρετά σιγά σιγά για να γεννήσει η Κατερίνα Καινούργιου: Πότε αποχωρεί και ποιος θα την αντικαταστήσει
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.