Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια ο 16χρονος που καταγγέλθηκε για βιασμό από μία 13χρονη, σε περιοχή του δήμου Λαγκαδά, έξω από τη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 16χρονος απολογήθηκε, παρουσία παιδοψυχολόγου, στην 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης και αρνήθηκε το σύνολο των πράξεων που κατήγγειλε η ανήλικη.
«Όλα είναι ψέματα», φέρεται να είπε ο ανήλικος κατά τις ίδιες πηγές και διά του συνηγόρου του παρέπεμψε στα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, στην οποία υπεβλήθη η καταγγέλλουσα.
Ελεύθερος ο 16χρονος
Ο 16χρονος τόνισε ότι με την καταγγέλλουσα είναι οικογενειακοί φίλοι και δεν την έβλεπε ποτέ ερωτικά.
Εισαγγελέας και ανακρίτρια αποφάσισαν να τον αφήσουν ελεύθερο με μοναδικό όρο να μην προσεγγίζει σε απόσταση 20 μέτρων την ανήλικη.
- Πώς η φωτιά στην Αττική έκανε στάχτη παρθένο δάσος σε λίγα 24ωρα: Η πρόληψη που πρέπει να γίνει «ευαγγέλιο»
- Ιωάννα Τούνη: «Να είσαι η 1η Ελληνίδα influencer και επιχειρηματίας, αλλά όλοι να σε θεωρούν άνεργη»
- Όλυμπος: Τι σημαίνει ότι εντάχθηκε στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Unesco
- Πυκνώνει το μυστήριο στην Κυψέλη: Το θρησκευτικό κίνητρο και το κοινόβιο της αίρεσης
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.