Μενού
klouva
Κλούβα της αστυνομίας. | EUROKINISSI/ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
  • Α-
  • Α+

Πρόβλημα με το όχημα και συγκεκριμένη την αστυνομική κλούβα που μετέφερε τον κρατούμενο στις φυλακές Δομοκού, Αλκέτ Ριζάι, σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (11/04), σύμφωνα με το lampiareport.gr.

Στο ρεπορτάζ του τοπικού Μέσου τονίζεται ότι το απρόοπτο συμβάν σημειώθηκε κατά την προγραμματισμένη μεταγωγή του βαρυποινίτη στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Κατά τις ίδιες πηγές, η κλούβα που μετέφερε τον καταδικασμένο για ανθρωποκτονίες και για την κινηματογραφική απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού με ελικόπτερο, έμεινε στις ανηφόρες του Δομοκού λίγο πριν το «16».

Συναγερμός για τον Αλκέτ Ριζάι

Μάλιστα, τονίζεται ότι στο σημείο έσπευσε άλλη κλούβα για να παραλάβει τον Ριζάι και τους άνδρες που είχαν αναλάβει τη φύλαξή του, ενώ στο κέντρο της Αστυνομίας είχε σημάνει συναγερμός για την επιτήρηση του χώρου.

Στο lampiareport.gr τονίζεται επίσης ότι πριν από τρεις εβδομάδες η Διοίκηση του Σωματείου Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρουράς του Καταστήματος Κράτησης Άμφισσας, είχε αναφέρει ανάλογα προβλήματα σε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA