Μενού
Επεισόδιο στη Λαμία
Επεισόδιο στη Λαμία με ιερέα | Lamiareport.gr
  • Α-
  • Α+

Επεισόδιο με αρχιμανδρίτη και αστυνομικούς σημειώθηκε σήμερα στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία, όταν ο πρώτος άρχισε να βρίζει και να χτυπά τους δεύτερους επειδή του πήραν τις πινακίδες του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το επεισόδιο στη Λαμία ξεκίνησε όταν ο ιερέας προκάλεσε ένα ελαφρύ τροχαίο, αλλά άφησε το αυτοκίνητό του σε σημείο που εμπόδιζε την κυκλοφορία.

Όταν επέστρεψε στο αυτοκίνητό του, βρήκε τους τροχονόμους να του έχουν αφαιρέσει τις πινακίδες, με αποτέλεσμα να αρχίσει να ωρύεται, βρίζοντας και χτυπώντας τους αστυνομικούς.

Λαμία: Τι αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, χρειάστηκε να επιστρατευτούν δύο πληρώματα ΔΙΑΣ της Άμεσης Δράσης και επιπλέον συμβατικό αυτοκίνητο της Ασφάλειας για να προσάγουν τον ζόρικο κληρικό στο Τμήμα. «Είναι αλήτες, είναι γαϊδούρια, του Κασσελάκη παιδάκια είναι…», ήταν η τελευταία ατάκα που μοιράστηκε με το πλήθος που είχε μαζευτεί, προτάσσοντας συγχρόνως και το μεσαίο δάχτυλο!

Όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες στο LamiaReport οι αστυνομικοί, πάρα τις χυδαίες βρισιές, τις απειλές και τα χτυπήματα σε βάρος τους από τον Αρχιμανδρίτη, κράτησαν την ψυχραιμία τους.

«Οι αστυνομικοί ήταν άψογοι. Αυτός κλωτσούσε τον τροχονόμο και προσπαθούσε να τον χτυπήσει με τις πινακίδες. Χτυπούσε και το συμβατικό αυτοκίνητο της Ασφάλειας που ήρθε να τον μεταφέρει στο αστυνομικό μέγαρο. Οι πολίτες προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν και αυτός συνέχιζε να βρίζει τους αστυνομικούς με ακατονόμαστες φράσεις. Έγινε ένας χαμός για αρκετή ώρα στην πλατεία...»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA