Επίθεση από δεσποζόμενο σκύλο γείτονα δέχθηκε γυναίκα στην Αταλάντη το βράδυ των Χριστουγέννων, με αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό δύο δαχτύλων.
Η τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης και στη συνέχεια στο ΚΑΤ για επέμβαση επανασυγκόλλησης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, η οικογένειά της είχε ζητήσει από τον ιδιοκτήτη του ζώου να το περιορίσει, κάτι που δεν συνέβη.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.