Μενού
Χαμόγελο του Παιδιού
Χαμόγελο του Παιδιού | ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ/ΑΠΕ-ΜΠΕ
  • Α-
  • Α+

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές Αρχές και στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για την περίπτωση εξαφάνισης μίας 14χρονης στην Κυψέλη, η οποία αγνοείται από την προηγούμενη Δευτέρα (26/2).

Όπως διευκρινίζει σχετικά το «Χαμόγελο» για την εξαφάνιση της 14χρονης στην Κυψέλη, προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

«Στις 26/02/2024 και απογευματινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Κυψέλης, η Iσλάμ (ον.) Aλτζουμά (επ.), 14 ετών, με καταγωγή από την Συρία» σημειώνεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση του «Χαμόγελου».

Εξαφάνιση 14χρονης στην Κυψέλη: Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο

«Στις 26/02/2024 και απογευματινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Κυψέλης, η Iσλάμ (ον.) Aλτζουμά (επ.), 14 ετών, με καταγωγή από την Συρία. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης και προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν της ζωή της σε κίνδυνο.   

Η Iσλάμ (ον.) Aλτζουμά (επ.),  έχει ύψος 1,68 και κανονικό βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο φούτερ, λευκό παντελόνι και αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA