Μενού
larisa-kataggelia
Καταγγελία στη Λάρισα | Glomex - @Mega
  • Α-
  • Α+

Οργή προκαλεί μία καταγγελία που έφερε στο φως της δημοσιότητας –μέσω βίντεο– η κα Χριστίνα, κάτοικος στο Σοφό Λάρισας, η οποία πήγε στην πόλη της Λάρισας για να πάει να φάει και να πάρει νερό.

Μάλιστα, όπως είπε η ίδια, της ζήτησαν λεφτά στα διόδια και αναγκάστηκε να πληρώσει από 4 ευρώ, στο πήγαινε και στο έλα, για να πάει στη Λάρισα προκειμένου να πάρει μερικά είδη πρώτης ανάγκης, καθώς έχει αφεθεί στην τύχη της από τις αρμόδιες Αρχές.

Τι λέει η ίδια:

«Μού ζήτησαν να πληρώσω διόδια δύο φορές, 4 και 4 ευρώ, για να πάω να πάρω νερό στο σπίτι και να έχω να τρώω. Είναι δυνατόν σε αυτές τις καταστάσεις που ζούμε χωρίς να έχουμε σταλά νερό στο σπίτι μας, να μας υποχρεώνετε να πληρώνουμε τα διόδια

«Δηλαδή αυτό ξέρετε να το κάνετε. Για να μας φέρετε νερό και φαγητό, δεν ξέρατε; Τι είναι αυτά τα πράγματα; Ξέρατε από χθες ότι υπάρχει δρόμος και δεν κάνατε τίποτα, να ενημερώσετε τον κόσμο να πάει να πάρει ένα πιάτο φαγητό. Υπάρχουν μικρά παιδιά, το ξέρετε; Σας ενδιαφέρει; Εκεί στον δήμο Κιλελέρ τι κάνετε; Που σας παίρνουμε τηλέφωνο και μας λέτε πως είστε στους δρόμους; Σε ποιους δρόμους;» είπε επίσης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA