Αναστάτωση προκλήθηκε αργά το μεσημέρι της Παρασκευής επί της Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο κέντρο, όταν περίοικοι ειδοποίησαν την Πυροσβεστική για φωτιά σε διαμέρισμα.
Στο σημείο έσπευσαν περί τους 15 πυροσβέστες με 3 οχήματα, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για εστία που, υπό άγνωστες συνθήκες, εκδηλώθηκε σε μπαλκόνι διαμερίσματος, όπως αναφέρει η Orange press Agency.
Στην περιοχή βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή και αστυνομικοί, οι οποίοι έκλεισαν τη Βασιλέως Κωνσταντίνου από την Ερατοσθένους μέχρι και το ύψος Αρχελάου, υπό τον φόβο πτώσης υλικών από το μπαλκόνι.
Αυτό είχε ως συνέπεια, για λίγη ώρα, να προκληθεί μικρό κυκλοφοριακό «κομφούζιο», καθώς όσοι κινούνταν με κατεύθυνση το Μέγαρο Μουσικής έπρεπε να στρίψουν προς Παγκράτι.
Οι πυροσβέστες ανέβηκαν στο μπαλκόνι και έσβησαν τη μικρή εστία, ενώ οι αστυνομικοί έδωσαν μια λωρίδα στην κυκλοφορία. Κατά τις 13.50 η κυκλοφορία στη Β. Κωνσταντίνου αποκαταστάθηκε.
- Η τάπα του Γεραπετρίτη στον Μακάριο, η ανανέωση της ελληνογαλλικής συμφωνίας και το σιωπητήριο της Καρυστιανού
- Φωτεινή Αθερίδου: «Δεν θα ήθελα να είμαι ξανά 25. Όσο πιο μικρή ήμουν, τόσο υπέφερα»
- Σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στα Ιωάννινα: Άνοιξαν πυρ κατά βίλας - Πληροφορίες και για καταδίωξη
- Βιολάντα: Πολλά τα ερωτήματα μετά τις αποκαλύψεις για πολύμηνη διαρροή προπανίου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.