Φωτιά έχει ξεσπάσει σε χώρους επιχειρήσεων στο Κορωπί Αττικής.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε αποθήκες επιχειρήσεων και για την κατάσβεσή της επιχειρούν 27 πυροσβέστες με 10 οχήματα. Συνδρομή παρέχουν υδροφόρες ΟΤΑ.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 02:00 το πρωί, σε δύο αποθήκες εταιρείας, με τις φλόγες να έχουν κάψει το εσωτερικό τους.
Κατά το ίδιο ρεπορτάζ στον ένα χώρο υπάρχουν πλαστικά που δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστών και στην άλλη, αυγά. Στην περιοχή υπάρχει πυκνός καπνός και η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Orange Press Agency, έχουν προκληθεί φθορές σε δύο επιχειρήσεις (η μία με αυγά και η δεύτερη με πλαστικά) καθώς και σε μια κατοικία.
- Το νέο δίδυμο ισχύος της Ευρώπης: Πώς Μερτς και Μελόνι παραμερίζουν τον Μακρόν
- Το νέο ταμείο για την Αττική, η (νέα) Αριστερά κατά της Καρυστιανού και το σενάριο με Σαμαρά στο Επικρατείας
- Άννα Λιβαθυνού: Έκανε unfollow τον Παναγιώτη Στάθη και έσβησε τη φωτογραφία τους - Το παρασκήνιο της απομάκρυνσής της
- Μεσσαροπούλου για Ρέβη: «Ψηλά το λάβαρο της επανάστασης! Δεν την απέλυσε κανείς, πληρωνόταν»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.