Την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής προκάλεσε φωτιά που ξέσπασε χθες το βράδυ (15/10) στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στο Πεδίον του Άρεως, με τις δυνάμεις της Υπηρεσίας να τη θέτουν υπό έλεγχο.
Η φωτιά στο Πεδίον του Άρεως ήταν μικρή σε έκταση, ωστόσο η αστυνομία προχώρησε σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για να διασφαλιστεί η ακεραιότητα των πολιτών. Μάλιστα αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο πως προήλθε από εμπρησμό και από ναυτική φωτοβολίδα.
Η πυροσβεστική κάνει λόγο πως έκαψε δέντρα και τα λάστιχα ποτίσματος των φυτών, ενώ σύμφωνα με το Action24, ήρθε στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο, το οποίο αποτυπώνει την έκταση της φωτιάς.
Στο σημείο έσπευσαν για την κατάσβεσή της, δύο οχήματα με 6 πυροσβέστες.
- Τανάγρα: H στιγμή που το Phantom φλέγεται στον αέρα - Οι τελευταίες κουβέντες από τον Πύργο Ελέγχου
- Ο διάλογος που δεν περιμέναμε ποτέ: Η Τούνη απαντά στον Μητσοτάκη με... σκόρδα και AI
- Κανακαρά: Η νέα σειρά που ανακοίνωσε το Mega - Πότε ξεκινά, οι πρωταγωνιστές και η υπόθεση
- Πέθανε ξαφνικά στα 22 της η «Μις Αυστρία» Λουτσία Σίσιτς - Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε από παιδί
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.