Την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής προκάλεσε φωτιά που ξέσπασε χθες το βράδυ (15/10) στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στο Πεδίον του Άρεως, με τις δυνάμεις της Υπηρεσίας να τη θέτουν υπό έλεγχο.
Η φωτιά στο Πεδίον του Άρεως ήταν μικρή σε έκταση, ωστόσο η αστυνομία προχώρησε σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για να διασφαλιστεί η ακεραιότητα των πολιτών. Μάλιστα αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο πως προήλθε από εμπρησμό και από ναυτική φωτοβολίδα.
Η πυροσβεστική κάνει λόγο πως έκαψε δέντρα και τα λάστιχα ποτίσματος των φυτών, ενώ σύμφωνα με το Action24, ήρθε στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο, το οποίο αποτυπώνει την έκταση της φωτιάς.
Στο σημείο έσπευσαν για την κατάσβεσή της, δύο οχήματα με 6 πυροσβέστες.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.