Την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής προκάλεσε φωτιά που ξέσπασε χθες το βράδυ (15/10) στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στο Πεδίον του Άρεως, με τις δυνάμεις της Υπηρεσίας να τη θέτουν υπό έλεγχο.
Η φωτιά στο Πεδίον του Άρεως ήταν μικρή σε έκταση, ωστόσο η αστυνομία προχώρησε σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για να διασφαλιστεί η ακεραιότητα των πολιτών. Μάλιστα αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο πως προήλθε από εμπρησμό και από ναυτική φωτοβολίδα.
Η πυροσβεστική κάνει λόγο πως έκαψε δέντρα και τα λάστιχα ποτίσματος των φυτών, ενώ σύμφωνα με το Action24, ήρθε στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο, το οποίο αποτυπώνει την έκταση της φωτιάς.
Στο σημείο έσπευσαν για την κατάσβεσή της, δύο οχήματα με 6 πυροσβέστες.
- Η ΝΔ στα πιο κάτω της, οι μετακινήσεις στο ΠΑΣΟΚ και ο επικρατέστερος μήνας για εκλογές
- Κώστας Μακεδόνας: «Ό,τι τραγούδησα από τα 20 μου, το έζησα μετά»
- Από την Ανταρκτική στο διάστημα: Ο Αδριανός Γολέμης είναι ο πρώτος Έλληνας υποψήφιος αστροναύτης
- YFSF: Εντυπωσίασε ο Biased Beast ως Άννα Βίσση - «Έχω μείνει άναυδη, ήρθε το Καλλιμάρμαρο εδώ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.