Φωτιά τώρα έχει ξεσπάσει και καίει απορρίμματα στον ΧΥΤΑ Τεμπλονίου, στο νησί της Κέρκυρας, με την πυροσβεστική να έχει κινητοποιηθεί για να κατασβέσει την εστία ενδεχομένως επικίνδυνου καπνού.
Όπως ενημερώνει το kerkyrasimera, η φωτιά ξεκίνησε από σημείο όπου συγκεντρώνονται ογκώδη αντικείμενα, στην περιοχή Πουλάδες, με τον μαύρο καπνό που αναδίδουν να είναι ορατός από κάθε πλευρά του νησιού.
Για την κατάσβεση της εστίας έχει σπεύσει μεγάλη πυροσβεστική δύναμη, με 18 πυροσβέστες, 1 ομάδα πεζοπόρου της 15ης ΕΜΟΔΕ, 5 οχήματα και 2 αεροσκάφη, ενώ συνδράμουν και υδροφόρες ΟΤΑ.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Hafu: Το καινούργιο εστιατόριο και η μεγάλη επιστροφή του Σωτήρη Κοντιζά
- Η Μία Καλίφα επανασυστήνεται μέσα από την κάμερα της Sarah Bahbah
- Σεισμός: Οι 4 περιοχές στην «κόκκινη ζώνη» – Η μαθηματική πρόβλεψη του Παπαδόπουλου
- Μπλόκο στις ξαπλώστρες: Αυτές είναι οι 251 ελληνικές παραλίες που γίνονται επίσημα «άβατο»
- Η Νικόλ Κίντμαν ανέβηκε στο ρινγκ και κατέληξε στο νοσοκομείο
- Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Μάικλ Τζόρνταν στα 62 του το ζηλεύουμε όλοι
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.