Φωτιά τώρα σε Καλάβρυτα, Άγιο Αθανάσιο, στα Δερβενοχώρια και Βοιωτία έχει σημάνει συναγερμό στην Πυροσβεστική, καθώς οι δύο πρώτες προήλθαν από έντονη κεραυνική δραστηριότητα στην περιοχή.
Η πιο πρόσφατη φωτιά εκδηλώθηκε στα Σκούρτα Βοιωτίας όπου, σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής, έχουν κινητοποιηθεί 35 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 8 οχήματα, 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.
Αντίστοιχα, στη Λυκουριά, στα Καλάβρυτα Αχαΐας, όπου η φωτιά ξέσπασε από κεραυνό, επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 7 οχήματα, 2 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.
Τέλος, στον Άγιο Αθανάσιο στα Δερβενοχώρια, βρίσκονται επί ποδός επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής, καθώς και 1 ελικόπτερο και 1 αεροσκάφος της Υπηρεσίας.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.