Μενού
φωτιά διαμέρισμα Καλλιθέα
Φωτιά σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα | Orange Press Agency
  • Α-
  • Α+

Φωτιά τώρα σημειώθηκε στην Καλλιθέα, σε διαμέρισμα της οδού Γρυπάρη, στο οποίο βρισκόταν μέσα ένας ηλικιωμένος.

Περίοικοι ειδοποίησαν τις aρχές και στο σημείο έσπευσαν πολύ γρήγορα δύο πυροσβεστικά οχήματα. Η φωτιά, ωστόσο, έλαβε γρήγορα διαστάσεις και καθώς είδαν τον ηλικιωμένο να ζητά βοήθεια από το μπαλκόνι, έγινε έκκληση να σταλούν ενισχύσεις.

Στο σημείο συνολικά έφτασαν να επιχειρούν 14 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Η αγωνία κορυφώθηκε όταν ο ηλικιωμένος άρχισε να λέει ότι θέλει να πηδήξει, με αστυνομικούς, πυροσβέστες και γείτονες να τον παρακαλούν να κάνει λίγη υπομονή.

Λόγω αυτής της εξέλιξης, οι πυροσβέστες μπήκαν μέσα στο φλεγόμενο διαμέρισμα και προσέγγισαν άμεσα το μπαλκόνι για να διασφαλίσουν ότι ο ηλικιωμένος δεν θα πέσει.

Λόγω του σοκ που είχε υποστεί, ο άνδρας είχε γαντζωθεί στο μπαλκόνι και αρνούνταν να ακολουθήσει τους πυροσβέστες, καθώς πίσω του ακόμα οι καπνοί ήταν πυκνοί.

Οι πυροσβέστες έμειναν μαζί του στο μπαλκόνι μέχρι να περιοριστούν οι φλόγες και κατάφεραν να τον ηρεμήσουν. Λίγα λεπτά αργότερα, στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και παρέχει αυτή την ώρα τις πρώτες βοήθειες στον ηλικιωμένο.

Google News

Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...