Σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιφερειακή Αιγάλεω, στον Ασπρόπυργο, προχώρησε η Αστυνομία, λόγω φωτιάς που ξέσπασε λίγο μετά τις 2:30 το μεσημέρι. Ειδικότερα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία από το ύψος των διυλιστηρίων, στο ρεύμα προς Αττική οδό.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική, λίγο μετά τις 5 το απόγευμα οι δυνάμεις που επιχειρούν στο σημείο κατάφεραν να τη θέσουν υπό μερικό έλεγχο. Στο σημείο βρίσκονται 36 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 9 οχήματα και 1 Ε/Π. Συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ.
Διαβάστε επίσης
Δημοσκόπηση GPO: Στο 33,6% η Νέα Δημοκρατία – Τα ποσοστά των υποψήφιων ευρωβουλευτών
Τι είναι και πού βρίσκεται το «σημείο Μηδέν» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Ο Μακρυγιάννης και η εμμονή του απέναντι στον Κολοκοτρώνη: «Δεν είχε ούτε σπιθαμή γης»
Οι πιο μισητοί χαρακτήρες σε ταινίες και σειρές - Χειρότεροι και από τον βασικό «κακό»
- Πώς η φωτιά στην Αττική έκανε στάχτη παρθένο δάσος σε λίγα 24ωρα: Η πρόληψη που πρέπει να γίνει «ευαγγέλιο»
- Ιωάννα Τούνη: «Να είσαι η 1η Ελληνίδα influencer και επιχειρηματίας, αλλά όλοι να σε θεωρούν άνεργη»
- Ιερέας έπιασε ζευγάρι να κάνει σεξ σε παρεκκλήσι: Η αντίδραση - έκπληξη με τα 100 ευρώ
- Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος απαντά για τη ρεπόρτερ του Open: «Ένα κλαδάκι κατανόησης για ένα σεμνό κορίτσι»
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.