Συναγερμός σήμανε ξανά στην Πυροσβεστική, καθώς εκδηλώθηκε φωτιά στον Ελεώνα του δήμου Θηβαίων Βοιωτίας, η οποία ωστόσο οριοθετήθηκε λίγο αργότερα.
Για την κατάσβεση της φωτιάς, επιχειρούν 37 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων της 4ης ΕΜΟΔΕ, και 11 οχήματα. Παράλληλα, σηκώθηκε ένα ελικόπτερο και συνδράμουν υδροφόρες ΟΤΑ.
Υπενθυμίζεται ότι, η φωτιά ξέσπασε τη στιγμή που λίγο νωρίτερα εκδηλώθηκε ακόμη ένα μέτωπο, στην περιοχή της Βοιωτίας, στο Ακραίφνιο.
Παράλληλα, μεγάλη φωτιά καίει στα Σπάτα, όπου στάλθηκε μήνυμα από το 112, καλώντας τους κατοίκους να παραμείνουν σε ετοιμότητα.
- Από το Brexit στη χαμένη ευκαιρία: Πώς ο Κιρ Στάρμερ έγινε άλλη μία συνιστώσα της αστάθειας
- «Χάρηκα, αλλά έχω τις επιφυλάξεις μου»: Το σχόλιο της Λιάνας Κανέλλη για την επιστροφή Ομπράντοβιτς
- Από το τρόπαιο στην πραγματική ζωή: 4 νικητές του MasterChef μιλούν στο Reader για όσα ακολούθησαν
- Στέλλα Μπεζαντάκου: «Με δούλευαν» - Ο λόγος που κατέθεσε αγωγή 30.000 ευρώ κατά της Μαρίνας Σάττι
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.