Ερωτηματικά προκύπτουν μετά τη φωτιά που εκδηλώθηκε σε επιβατηγό πλοίο στις Σπέτσες τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (13/8), υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, με το πλήρωμα να κατασβήνει επιτυχώς την πυρκαγιά.
Όπως μεταφέρει το δελτίο του Alpha, η φωτιά στο φέρι μποτ Καπετάν Σταύρος, που ενώνει τις Σπέτσες με την Αργολίδα, προκλήθηκε από άγνωστη αιτία. Ο συναγερμός που ήχησε ξεσήκωσε το πλήρωμα, που αντιμετώπισε την πυρκαγιά άμεσα.
Στο σημείο έσπευσε φυσικά σκάφος του Λιμενικού, συνδράμοντας για την απομάκρυνση των επιβατών.
Σπέτσες: Χωρίς «γέφυρα» με την ηπειρωτική χώρα
Το πραγματικό πρόβλημα ωστόσο έγκειται στο ότι το φέριμποτ θα πρέπει να μείνει ακινητοποιημένο, έως ότι εμπειρογνωμοσύνη το κρίνει αξιόπλοο, στερώντας τη γραμμή που εξυπηρετεί το νησί.
Πέρα από επιβάτες, το πλοίο εξυπηρετούσε επίσης φορτηγά τα οποία εφοδίαζαν το νησί, με το πλεούμενο που το αντικατέστησε να μην έχει αυτή τη δυνατότητα.
Μέχρι νεοτέρας, όπως αναφέρεται, ο εφοδιασμός του νησιού με απαραίτητα αγαθά θα γίνεται μέσω θαλάσσιων ταξί.
- «Σε αυτή την οικονομία, το σεξ είναι πολυτέλεια» - Η Gen Z προτιμάει μια μέρα σωστού ύπνου
- Παράνομη συνδρομητική τηλεόραση: 7 συλλήψεις μελών κυκλώματος και άλλοι 76 στη δικογραφία
- Σοκ σε live μετάδοση: Άγρια επίθεση σε γνωστό Ρωσοκύπριο YouTuber επειδή ήταν crossdresser
- Δανάη Μπάρκα: «Στον γάμο μου ήθελα λαμαρίνες με λάδι και ψωμί, γουρουνοπούλες και γεμιστά»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.