Μενού
mpoyroysis
Γιάννης Μπουρούσης | Konstantinos Tsakalidis / SOOC
  • Α-
  • Α+

Για τη συνεισφορά του στις επιχειρήσεις διάσωσης που πραγματοποίησε η Ζ-ΕΜΑΚ στην Καρδίτσα, εξαιτίας της κακοκαιρία Daniel, μίλησε ο Καρδιτσιώτης μπασκετμπολίστας, Γιάννης Μπουρούσης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε πως «πρώτα απ' όλα πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές, σίγουρα είχε πολύ μεγάλη συνεισφορά από την ΕΜΑΚ, τη Ζ-ΕΜΑΚ και τους Πυροσβέστες. Οι άνθρωποι έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες, για να σώσουν τους ανθρώπους από τα νερά. Από εκεί και πέρα υπάρχει μία μεγάλη καταστροφή στον θεσσαλικό κάμπο, και, όπως καταλαβαίνετε, είμαστε σε μία εμπόλεμη ζώνη και να βοηθηθούν οι άνθρωποι, για να σταθούν στα πόδια τους».

«Όσον αφορά εμένα, το έκανα γιατί ως Γιάννης έχω μία τρέλα σε αντίξοες συνθήκες, να βοηθάω με φίλους και με παρέα, όσο μπορώ. Δεν θέλω να σταθώ σε μένα, γιατί υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι δεν είναι γνωστοί, είναι εθελοντές και βοηθούν. Πρόκειται για πάρα πολλούς ανθρώπους από την Καρδίτσα, τη Θεσσαλονίκη, τα Γιαννιτσά και την Αθήνα, οι οποίοι έρχονται για να βοηθήσουν τους πληγέντες» σημείωσε στη συνέχεια.

«Το θέμα είναι ότι πρέπει να αφοσιωθούμε στους ανθρώπους, που επλήγησαν, και πώς μπορούν να σταθούν στα πόδια τους. Γίνεται ένας χαμός, ειδικά σε περιοχές όπως τον Παλαμά, σε αυτούς πρέπει να σταθούμε από εδώ και πέρα, για να προχωρήσουν στη ζωή τους» ανέφερε στο τέλος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA