Μενού
Γιάννης Ξανθόπουλος
Γιάννης Ξανθόπουλος | NDPPHOTO/ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
  • Α-
  • Α+

Σήμερα η κηδεία του 19χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο δυστύχημα στο Μενίδι, με την εμπλοκή του τραγουδιστή Γιάννη Ξανθόπουλου.

Ο πατέρας του θύματος ενημέρωσε πως η οικογένεια θα κινηθεί νομικά και επέρριψε ευθείες ευθύνες στον Γιάννη Ξανθόπουλο, παρότι ο ίδιος ισχυρίζεται ότι αναγκάστηκε να μπει στο αντίθετο ρεύμα για να μπορέσει να αποφύγει άλλο όχημα που παραβίασε stop.

Μιλώντας για τον γιο του στον Alpha έκανε λόγο για ένα «καλό παιδί, τίμιο, ευγενικό» και έναν «αξιοπρεπή άνθρωπο, να πηγαίνει στη δουλειά του να φέρει το μεροκάματο». 

Την ημέρα που σκοτώθηκε «στη δουλειά πήγαινε, έχασε τη δουλειά του τσάμπα εξαιτίας ενός... ο κόσμος ξέρει, γιατί έχει δει τις κάμερες» είπε. 

Η οικογένεια ειδοποιήθηκε για το τροχαίο από τους γονείς του δεύτερου 19χρονου που τραυματίστηκε, ανέφερε ο πατέρας. 

Ο ίδιος ζήτησε να φανεί «από τη μεριά του άλλου (σ.σ. του τραγουδιστή) αν θα βγάλετε κάποιο φως». Επεσήμανε πως «έτρεχε». «Πώς έφυγε από τον δρόμο και έπεσε πάνω στα παιδιά και έφαγε σχεδόν δύο ζωές, αυτά να βρείτε» συμπλήρωσε. 

Παράλληλα, ενημέρωσε πως η οικογένεια θα κινηθεί νομικά για την απόδοση ευθυνών. «Σκότωσαν ένα παιδί και θα το αφήσουμε έτσι;».Τέλος, σε τοποθέτησή του στον ΑΝΤ1 ο πατέρας του 19χρονου κατήγγειλε πως ο Γιάννης Ξανθόπουλος «φταίει, παραφταίει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA