Μενού
Ο Γιάννης Ξανθόπουλος
Ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος | Instagram - @Giannis_Xanthopoulos_Official
  • Α-
  • Α+

Στο σπίτι, μαζί με τους γονείς του, επιστρέφει ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος, ο οποίος πήρε νωρίτερα, σήμερα (13/3) εξιτήριο μετά το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που ενεπλάκη.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο Γιάννης Ξανθόπουλος αποχώρησε από την πίσω πλευρά του νοσοκομείου, τη στιγμή που ο δεύτερος 19χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε στο τροχαίο δυστύχημα, βρίσκεται ακόμη στο «ΚΑΤ» όπου θα υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση.

Ειδικότερα, ο 19χρονος τραυματίας αναμένεται να κάνει χειρουργείο στον αστράγαλο ενώ έχει κάνει αρκετά ράμματα στο πρόσωπο μετά το τροχαίο δυστύχημα, που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Τρίτης (12/3).

Γιάννης Ξανθόπουλος: Πώς έγινε το τροχαίο

Όπως ανέφερε η εκπομπή του Alpha, το αυτοκίνητο του Γιάννη Ξανθόπουλου κινούνταν στο ρεύμα καθόδου της οδού Δεκελείας όταν ένας οδηγός παραβίασε το STOP και εκείνος προκειμένου να το αποφύγει, έκανε ελιγμό και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με άλλο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί ηλικίας 19 ετών.

Από τη σφοδρότατη σύγκρουση έχασε τη ζωή του ο συνοδηγός του οχήματος, ο οποίος κατέληξε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, ενώ ο οδηγός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας. 

Γιάννης Ξανθόπουλος: Τι λένε η μητέρα και ο αδερφός του

Αδερφός Γιάννη Ξανθόπουλου: «Περνάει πολύ δύσκολα»

Η μητέρα του τραγουδιστή αποκάλυψε στο «Πάμε Δανάη» πως ο Γιάννης Ξανθόπουλος παρακολουθείται από ψυχολόγο, καθώς βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά το θανατηφόρο τροχαίο.

«Είναι στο νοσοκομείο. Όταν γίνεται αυτό το πράγμα, πώς να είναι; Πως να είναι ένα νέο παιδί, που αυτό το πράγμα δεν ξέρουν πως έγινε; Είναι και ζωντανός. Μίλησε και με τον ψυχολόγο. Πως να είναι… Δεν είναι εύκολο».

«Χαίρομαι για τον γιο μου που είναι ζωντανός, αλλά λυπάμαι και για τους άλλους. Στο αυτοκίνητο ήταν μόνος του», είπε η μητέρα του τραγουδιστή.

Ο αδερφός του τραγουδιστή σε δηλώσεις του το πρωί της Τετάρτης (13/3) στην εκπομπή  «Super Κατερίνα» περιέγραψε την κατάσταση της υγείας του, ενώ τόνισε πως «δεν φταίει ο Γιάννης για το τροχαίο, του κόψανε τον δρόμο».

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Νοσηλεύεται είναι μέσα, αναμένουμε. Περιμένουμε να μας πουν οι γιατροί τι γίνεται. Έχει ακόμη τις ζαλάδες, πονάνε και τα πόδια του, Περνάει πολύ δύσκολα τώρα, είμαστε και εμείς χάλια. Εμένα με πήρε κάποιος άλλος τηλέφωνο, όχι ο αδερφός μου. Πήγα εκεί και τον βρήκα ξαπλωμένο κάτω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA