Μενού
Ο Γιάννης Ξανθόπουλος
Ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος | Instagram - @Giannis_Xanthopoulos_Instagram
  • Α-
  • Α+

Εξελίξεις υπήρξαν, σύμφωνα με το Open, στο τροχαίο που ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος, καθώς ταυτοποιήθηκε ο οδηγός που φέρεται να παραβίασε το Stop και προκάλεσε το μοιραίο δυστύχημα με θύμα έναν 19χρονο.

Ο οδηγός αναζητειται στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ωστόσο δεν έχει εντοπιστεί και συλληφθεί ακόμη από τις αστυνομικές Αρχές, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί δικογραφία για πρόκληση τροχαίου και εγκατάλειψη του σημείου του ατυχήματος.

Άξιο αναφοράς είναι ότι ο οδηγός έχει μειωμένη ποινική ευθύνη σε σχέση με τον τραγουδιστή, με τον αστυνομικό αναλυτή, Σταύρο Μπαλάσκα, να σημειώνει πως αναμένεται να εμφανιστεί τις επόμενες ημέρες συνοδεία του συνηγόρου του, για να δώσει κατάθεση και να κλείσει η προανάκριση.

Γιάννης Ξανθόπουλος: Τι λέει φίλος του

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος, ο οποίος ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 19χρονο και σοβαρά τραυματία έναν φίλο του, βρίσκεται, σύμφωνα με φίλο του, σε «άσχημη ψυχολογική κατάσταση».

«Είναι παιδικός μου φίλος. Είναι αδερφός δεν είναι φίλος. Από μικροί κάνουμε παρέα. Σίγουρα δεν είναι καθόλου καλά ψυχολογικά. Στο άκουσμα και μόνο αυτής της είδησης όλοι έχουν συγκλονιστεί πόσω μάλλον ο Γιάννης ο όποιος ενεπλάκη σε όλο αυτό άθελά του. Στο νοσοκομείο μόνο τον επισκέφθηκα» είπε στο MEGA για τον τραγουδιστή.

«Σωματικά έχει πόνους στα πόδια και στο στήθος, από το τράνταγμα μετά από αυτό που συνέβη. Τώρα είναι σπίτι του και ούτε εγώ τον έχω δει. Δεν έχει το κουράγιο να μιλήσει ούτε τη δύναμη να πάει κάποιος να του μιλήσει, ούτε από εμάς ούτε από κανέναν. Ούτε στα τηλέφωνα θα απαντήσει, είναι πραγματικά σε τεράστιο σοκ με όλο αυτό που έχει γίνει» πρόσθεσε για την ψυχική του κατάσταση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA