Ένα 7χρονο παιδί από τη Χαλκίδα καταγγέλλει πως έπεσε θύμα βιασμού από δεύτερο ανήλικο, έναν 11χρονο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρει το eviathema.gr, οι γονείς του 7χρονου βρέθηκαν χθες, Σάββατο (6/4), στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα ώστε να καταγγείλουν το περιστατικό.
Το παιδί τους, όπως σημειώνεται, τους είπε, με δάκρια στα μάτια, όσα φέρεται να βίωσε.
Η αστυνομία προχώρησε σε σύλληψη των γονιών του 11χρονου, για παραμέληση ανηλίκου, ενώ αναμένεται να γίνει ιατροδικαστική εξέταση του 7χρονου για να διαπιστωθεί εάν επιβεβαιώνονται τα όσα καταγγέλλει.
- Πύρινος εφιάλτης στη Δυτική Αττική: Στην Αγία Σκέπη μπήκε η φωτιά – Νέο 112 για εκκενώσεις περιοχών
- Ο τραγικός θάνατος του μεγάλου ρεμπέτη Γιάννη Παπαϊωάννου
- Τραγωδία στην Ψάθα: Ποιο ήταν το μοιραίο λάθος που οδήγησε στη σύγκρουση των δύο ελικοπτέρων
- Ναταλία Γερμανού: Οι αλλαγές στο «Καλύτερα δε γίνεται» και τα σενάρια που διαψεύδονται
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.