Μενού
Αστυνομικοι της ομάδας ΟΠΚΕ
Κορδέλα αστυνομίας | AP Photos / Michael Varaklas
  • Α-
  • Α+

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ σχετικά με τον θάνατο της 63χρονης στη Χαλκίδα, την ώρα που οι Αρχές κλίνουν, μία εβδομάδα μετά τον θάνατό της, στο σενάριο της εγκληματικής ενέργειας.

Η Αστυνομία έχει στρέψει τις έρευνές της τόσο στο σπίτι του εγκλήματος στη Χαλκίδα, όπου βρέθηκε πολλαπλά μαχαιρωμένη η 63χρονη, όσο και στα κινητά τηλέφωνα, την ώρα που οικογενειακός φίλος της γυναίκας μίλησε σττο Mega αποκαλύπτοντας πως υπεύθυνος του στυγερού εγκλήματος είναι κάποιος συγγενής της.

«Αυτός ο άνθρωπος, η Μαρία, ήταν ένα πλάσμα αγνό, μία ψυχούλα. Δηλαδή, δεν υπήρχε περίπτωση αυτός ο άνθρωπος να είχε εχθρούς. Δεν θα βρεις άνθρωπο να πει κακή κουβέντα για την Μαρία και δεν ήταν και τόσο πολύ κατάκοιτη. Είχε χτυπήσει λίγο στη μέση, είχε πάει να σηκώσει τη μητέρα της και είχε ένα ράγισμα στη μέση. Από τη δουλειά δεν είχε φύγει, απλά έπαιρνε συνέχεια αναρρωτικές, θα επέστρεφε κάποια στιγμή στη δουλειά. Πρέπει να είναι συγγενικό πρόσωπο» είπε ο οικογενειακός φίλος της 63χρονης στη Χαλκίδα.

Χαλκίδα: Τι είπε για την κόρη της 63χρονης

«Περίεργα είναι εκεί πέρα τα πράγματα πολύ. Στην αρχή λέγανε για χρυσαφικά και χρήματα. Μετά η κόρη λέει μόνο για χρήματα, ενώ στην αρχή είχε μαθευτεί και για χρυσαφικά. Είναι λίγο περίεργο, δηλαδή, μόνο στο δωμάτιο της και γιατί δεν πήγαν στο άλλο σπίτι; Δεν έχει λογική όλο αυτό το πράγμα. Και δεν πήρε χαμπάρι κανένας γείτονας και μέρα μεσημέρι;» συνέχισε.

Ερωτώμενος για το εάν  ο άνθρωπος που φημολογείται πως είναι πιθανότατα ο δράστης, κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος στη Χαλκίδα απάντησε χαρακτηριστικά:

«Από ό,τι ξέρω ναι. Και χθες στη κηδεία ήταν. Η κόρη είναι ένας άνθρωπος που δεν μιλάει πολύ. Είναι λίγο κλειστός άνθρωπος, ένας αψυχολόγητος άνθρωπος. Και στην κηδεία ήταν πολύ ψυχρή».

«Δεν το είδα μόνο εγώ αλλά όλος ο κόσμος. Μία ψυχρότητα. Κανά δύο φορές έπαθε κρίση πανικού, μετά τίποτα. Δεν το καταλάβαινες δηλαδή ότι είναι η κόρη εάν δεν την ήξερες. Δεν υπήρχαν ξεσπάσματα» κατέληξε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA