Μενού
Κορδέλα αστυνομίας
Η ΕΛΑΣ στήνει κορδέλα για έγκλημα | EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
  • Α-
  • Α+

Γνωστά έγιναν τα αποτελέσματα της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης που πραγματοποιήθηκε στη 39χρονη στη Χαλκίδα, η οποία δολοφόνησε έξω από το σπίτι του  έναν 43χρονο ξυλουργό.

Συγκεκριμένα, η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη έδειξε πως η 39χρονη στη Χαλκίδα είχε «πλήρη καταλογισμό και δεν έπασχε από κάποια πάθηση ψυχιατρικής φύσεως», γεγονός που σχολίασε και ο ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας.

Η πραγματογνωμοσύνη που έγινε από το ψυχίατρο που όρισε το κράτος, έδειξε ότι είχε πλήρη καταλογισμό, ότι είχε σώας τας φρένας» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Σούρας μιλώντας στον Alpha και στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Έχω μιλήσει με συγγενείς και με τη γυναίκα και από αυτά προκύπτει ότι κάτι έχει γίνει στο σπίτι της δράστιδος. Κάποιος το πυροδότησε» υπογράμμισε, επίσης, ο κ. Σούρας για το στυγερό έγκλημα στη Χαλκίδα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Αθανάσιος Τάρτης, σχολίασε με τη σειρά του τα αποτελέσματα της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, κάνοντας λόγο πως είναι «συνταρακτικά».

«Αυτό επιβεβαιώνει τα όσα λέγαμε εμείς. Εάν ευσταθούν οι πληροφορίες σας, αυτό σημαίνει πως η 39χρονη σχεδίασε την εν ψυχρώ δολοφονία του 43χρονου» σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος για τη δολοφονία στη Χαλκίδα.

Χαλκίδα: Συνεχίζονται οι έρευνες

Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τη διακρίβωση του κινήτρου που οδήγησε στο φρικτό έγκλημα της 20ής Ιανουαρίου στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η κατηγορούμενη εξετάστηκε στη φυλακή από επιστήμονα ψυχικής υγείας χωρίς να της συνταγογραφηθεί αγωγή. Κατά τις ίδιες πηγές, ωστόσο, αναμένεται να συνεχιστεί η λεπτομερέστερη παρακολούθηση της ψυχικής της υγείας.

Επίσης, στο ίδιο ρεπορτάζ τονίζεται ότι τα παιδιά της, 15 και 12 ετών, κρίθηκε καταλληλότερο να της μιλούν στο τηλέφωνο, καθώς «βρίσκονται και τα ίδια σε ψυχολογική δυσφορία».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA